• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
Aguas limpias y baños revitalizantes todo el año

PUHTAAT VEDET JA ELVYTTÄVÄT KYLVYT LÄPI VUODEN

Kanariansaaret sijaitsevat meressä, jonka vesi on peräisin Atlantin natrium-pitoisesta valtamerestä. Saariryhmällä on yksi maailman parhaista kuuman lähteen vesistä, ja saarten tuliperäisen luonteen vuoksi sillä on myös yksi parhaista lääkinnällisistä mineraalivesistä.

Saariryhmä on siten ihanteellinen paikka talassoterapiahoidoille, joissa käytetään merivettä ja muita meren resursseja, kuten leviä ja savea yhdistettynä terveyttä edistävään ulkoilmaan ja auringonpaisteeseen. Talassoterapia edesauttaa kehon vapautumista kuona-aineista, parantaa vatsan ja suoliston toimintaa, aktivoi verenkiertoa ja vähentää sydämen lyöntitaajuutta.

Lisäksi Kanariansaarten vedenlaatu on erinomainen, ja niiden rantoja pidetään todellisina ulkoilmakylpylöinä. Siksi niille on myönnetty useita sinisiä lippuja, jotka ovat eurooppalainen tunnus, joka takaa, että vesi on puhdasta ja että ne täyttävät ympäristövaatimukset muiden edellytysten lisäksi.

el mejor clima del mundo

MERIVESI

Merivesi sisältää 89 elimistössämme esiintyvää ainesosaa, ja ne vapauttavat virusvastaisia, bakteerinvastaisia ja hormonaalisia aineita.

el mejor clima del mundo

TALASSO

Talassoterapiahoidoista saa niinkin arvokkaita mineraaleja kuin jodi, kalsium, fosfori, kalium, magnesium, kupari, sinkki, flouri, pii …. vitamiinien, aminohappojen ja muiden terveyttä suojelevien ja vanhenemista ehkäisevien aineiden lisäksi.

el mejor clima del mundo

MERESSÄ UIMINEN

Meressä uiminen edesauttaa nesteiden poistumista ja estää unettomuutta. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ihosairauksiin, kuten ihotulehduksiin, akneeseen, psoriasikseen ja haavoihin...

el mejor clima del mundo

MERI-ILMA

Rantakaistalla merituuli on täynnä negatiivisia ioneita, jotka poistavat kuona-aineita ja rentouttavat. Ilma on täynnä mineraalisuoloja, ja se toimii hengitysteihin ja ihoon suotuisasti vaikuttavan ruiskeen tavoin.

El mejor clima del mundo
MATKA

HISTORIAAN

OTA SELVÄÄ
El mejor clima del mundo
TARKKAILE MAAILMANKAIKKEUTTA

KIRKKAAT TAIVAAT

TULE TARKKAILEMAAN
El mejor clima del mundo
MIELIPIDE

ASIANTUNTIJAN

KATSO HAASTATTELU

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: