• TENERIFE
  • GRAN CANARIA
  • LANZAROTE
  • FUERTEVENTURA
  • LA PALMA
  • LA GOMERA
  • EL HIERRO
Islas Canarias - Latitud de vida
Islas Canarias - Latitud de vida
El mejor clima del mundo

TODELLINEN ULKOILMAKYLPYLÄ

Leudot lämpötilat, runsas auringonpaiste, puhdas meri-ilma ja parhaat tarjolla olevat kuuma- ja lääkinnälliset mineraalivedet. Kanarian ilmasto on tunnettu maailmanlaajuisesti terveyttä edistävistä ominaisuuksistaan, joita löytyy sen terapeuttisessa käytössä olevista luonnonvaroista. Erityisesti todellisesta luonnonkylpylästä löytyy neljä elementtiä: vesi, ilma, aurinko ja maa.

Saa selville, miten voit parhaiten hyödyntää ja tutustua luonnonterapioihin, joita voi harjoittaa fyysistä ja henkistä uudistumista varten, sekä nauttia hyvinvoinnista parhaalla tavalla.

El mejor clima del mundo

MERIKYLPY

Kauneuteen ja hyvinvointiin sulkeltautuminen

Merivesi sisältää 89 elimistössämme esiintyvää ainesosaa, ja ne vapauttavat virusvastaisia, bakteerinvastaisia ja hormonaalisia aineita. Ihmisen iho kykenee imemään kaikki nämä aineet sekä hyödyntämään ne.

Meressä uimisella on ihosairauksia kuten ihotulehdusta, akneeta, psoriasista ja haavoja parantava vaikutus, ja se auttaa kuona-aineiden poistumista sekä rentoutumaan.

 

 

Pysy vedessä 15-20 minuttia, jotta iho voi imeä itseensä hyödylliset aineosat, ja anna ihon kuivua tuulessa. Käy sen jälkeen suihkussa ja levitä iholle aurinkovoidetta.

El mejor clima del mundo

ILMAKYLPY

Elimistöä hyödyntävä ruike

Merituuli on täynnä mineraalisuoloja ja negatiivisia ioneita, jotka poistavat kuona-aineita ja rentouttavat. Se on hyväksi hengitysteille ja iholle, jota se ravitsee ja kosteuttaa syvälle asti.

Kävele merenrannalla ainakin puoli tuntia päivässä. Hengitä syvään viiden minuutin välein ja täytä keuhkosi ilmalla.

El mejor clima del mundo

AURINKOKYLPY

D-vitamiiniruiske

Elimistömme tuottaa D-vitamiiniä luonnostaan, kun ihomme on kosketuksissa auringonsäteiden kanssa. D-vitamiinia tarvitaan kalkin imeytymiseen, ja sillä on ehkäisevä vaikutus osteoporoosin ja muiden sairauksien, kuten MS-taudin, korkean verenpaineen, lihaskipujen ja jopa rintakasvaimien syntymiseen. Lisäksi auringonvalo kiihdyttää endorfiinien tuottamista, aineen joka luo hyvänolon tunteen ja jolla on myönteinen vaikutus ihotauteihin.

Maailmanlaajuisesti tunnettu D-vitamiiniasiantuntija Michael Holick suosittelee, että aurinkoa tulisi ottaa 20 minuuttia ilman aurinkosuojaa ja sen jälkeen tulisi joko käyttää aurinkovoidetta tai suojautua varjoon. Tämä auringossaoleskeluaika liittyy parempaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

El mejor clima del mundo

HIEKKAKYLPY

Uudistava hoitokeino

Rantahiekka on täynnä meriveden tarjoamia hyödyllisiä ainesosia. Kehon peittäminen hiekkakerroksella on todellinen kauneuden ja terveyden hoitokeino, jota useat kauneudenhoitolaitokset käyttävät. Kylvyllä auringon lämmittämässä heikassa on merkittävä hoitava vaikutus reumaan, niveltulehduksiin, hermosärkyihin ja liikalihavuuteen. Se on myös erinomainen luonnon kuorinta-aine ja paras mahdollinen kävely- sekä jalkojen ja jalanlihasten harjoittamisalusta.

Hiero käsivarsia ja reisiä märällä hiekalla. Se puhdistaa ihonhuokosia, kuorii ihoa ja kiihdyttää solujen uusiutumista. Kaivaudu hiekkaan 15-20 minuutiksi tai kävele märällä hiekalla.

LAS IMÁGENES DEL ASTROFOTÓGRAFO DANIEL LÓPEZ

elcielodecanarias.com

Visita su página oficial: